Impresszum

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője: I2 Stúdió kft.
Cím: Budapest, 1191 Üllői út 206.
Telefonszám: 0670 – 225 – 34 – 68
Email: info{kukac}i2studio{pont}hu
Adószám: 22778448-2-43

A mai tablajatekos.hu elődje (lásd archív Táblajátékos) az 1996-ban alakult Magyar Táblajátékosok Társasága Egyesület hivatalos WEB-oldala volt (MTTE, amit 2011. szeptemberig Nagylaci fejlesztett, majd a nyugdíjba vonulása után átadta az oldalt ifjabb programozóknak és egy pedagógusoknak-szülőknek szerkesztett új oldalt indított a >>>jatektan.hu -n (számtan, mértan, játéktan…)

A Táblajátékos.hu weboldalt honlapkészítő műhelyünk specialistái készítették el. Ha szeretné megtekinteni további munkáinkat, vagy Ön is szeretne egy ilyen szuper weboldalt, akkor tekintse meg bemutatkozó oldalunkat itt. Természetesen nem szeretnénk a weboldal látogatottságát a véletlenre bízni, így keresőoptimalizálási osztályunk tartja kézben a seo munkálatokat. Ha szeretne többet megtudni a témáról, vagy szeretné saját oldalát előrébb juttatni a keresőkben vegye fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon.
A Táblajátékos tárhelyét az ATW Internet biztosítja.


Strict Standards: Non-static method DBC::destroy() should not be called statically in /data/www/tablajatekos.hu/admin/init.php on line 89